De mooiste dag van je leven aankleden met je grootste passies en alles waar je vrolijk van wordt: dat is toch een mooie combinatie?

Toen ik dit leuke stel leerde kennen tijdens ons kennismakingsgesprek was het me meteen duidelijk: they are in love! En dat ze gaan trouwen, dat is dat extra kersje op de slagroomtaart. En die dag zou gaan bestaan uit allerlei dingen waar ze beide vrolijk van worden, niettemin elkaar natuurlijk. Alles was al tot in de puntjes geregeld en het kon niet anders dan een perfecte dag worden. Voor Marcel betekende dit, dat hij zich ook voor een dag een echte Blues Brother mocht wanen, met auto en al!

Voor dit bijzondere stel mocht ik zelfs een nummer instuderen voor hun huwelijksceremonie waarvan ze zelf de tekst hadden geschreven, persoonlijker kon niet.

Na de prachtige ceremonie in het kasteel, ging het gezelschap naar buiten, waar we iedereen muzikaal verwelkomden met het nummer ‘My Way’, samen met saxofonist Bert-Jan de Wagenaar, percussionist Tim Beudel en pianist Jeroen Prinsen.

A day to remember!


Locatie: Kasteel Ammersoyen 
Fotograaf: Liefdesmomenten
Videograaf: Liefdesmomenten
Babs: Jeroen Smits

Wil je meer informatie over live muziek op jullie bruiloft tijdens de ceremonie, receptie of feest? Neem dan vrijblijvend contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *